Werken bij Ipsos

Bij Ipsos werken professionals die van nature een intellectuele nieuwsgierigheid hebben. We hebben een passie voor wat mensen drijft. Voor ons is onderzoek meer dan informatie alleen. We zoeken altijd de strategische uitdaging en nieuwe manieren om slim onderzoek te doen – in de context. Als je echt begrijpt wat mensen beweegt, dan kun je het verschil maken.

Ben jij bereid om alles wat je denkt te weten in twijfel te trekken?

Ipsos is één van de grootste marktonderzoeksbureaus ter wereld met ruim 16.000 collega’s in meer dan 80 landen. Wij leveren verrassende en unieke marketinggegevens die organisaties inspireren en helpen bij het nemen van beslissingen. Onze kracht is dat we daarbij lef tonen en eigenzinnig durven te zijn.

Ipsos strandfeest 2016 Ipsos strandfeest 2016

Bij Ipsos in Amsterdam werken ca. 150 mensen in het onderzoeksbureau aan researchprojecten en alle ondersteunende taken. In ons internationale callcenter werken ca. 250 telefonisch interviewers van verschillende nationaliteiten dagelijks samen aan uiteenlopende onderzoeken. 

We werken wereldwijd voor prachtige klanten en sterke merken. Vanuit het kantoor in Amsterdam werk je samen met een gedreven groep collega’s die bekend staan om hun expertise, teamspirit, intellectuele nieuwsgierigheid én liefde voor het vak.

Liefde voor het vak

We houden van ons vak. Door de hoge kwaliteit die we leveren, zijn we echt van toegevoegde waarde voor de uitdagende projecten van onze klanten. We zijn enthousiast over de bijzondere onderzoeksoplossingen en slimme analyses waarmee onze klanten goede beslissingen kunnen nemen. Young professionals en ervaren experts werken bij ons met plezier samen en steken veel van elkaar op. We investeren in onze kennis door coaching en training, daardoor raken we nooit uitgeleerd.

De kick van bijzondere dingen doen - Jacob (Senior IS Developer)

Ruimte voor ondernemerschap en ontwikkeling

Bij Ipsos worden we blij van de ideeën en initiatieven van onze collega’s. Zelfbewust, flexibel en open-minded. Mensen die de klant én hun collega’s inspireren en nieuwe inzichten geven. We bieden iedereen ruimte om op zijn eigen niveau ondernemend te zijn en, samen met de organisatie, te blijven groeien. Op elk punt in je loopbaan vind je bij ons een platform om je te blijven ontwikkelen en ontplooien als marktonderzoeker.

Ik heb bewust voor Ipsos gekozen vanwege de diversiteit aan klanten en research solutions, de mogelijkheden voor doorgroeien en de internationale dimensie. - Kimberly (Researcher)

Strategische en internationale uitdagingen

Als organisatie zijn we volop in beweging met een groeiend portfolio van nationale en internationale klanten. Door onze schaalgrootte hebben we bij uitstek veel expertise én bijzondere onderzoeksoplossingen in huis, bovendien delen we die kennis graag onderling. Zo vinden we antwoorden op klantvraagstukken die ons niet complex en strategisch genoeg kunnen zijn.

De goede samenwerking met collega's bij Ipsos is uniek voor een bedrijf van deze omvang. - Hette (Associate Research Director)

Sterke teams

We werken aan uitdagende projecten en dat doen we met zijn allen, in een open en informele sfeer onderling. We waarderen de talenten van ieder van onze teamgenoten. In de teams zitten mensen met verschillende achtergronden maar met dezelfde insteek: we gaan er samen voor.

Ik ben blij met de warme en toegankelijke sfeer in mijn team. - Jean-Marie (Senior Researcher)

 

 

Ipsos Nederland artikel delen via social media